2.2.3 Configurare Etichete

 

 

In cadrul acestei ferestre se configureaza etichetele pentru imprimarea codurilor de bara pe foi A4 (autocolante - etichete).

 

Codul de bare - reprezentare simbolica codificata, procedeu care permite identificarea rapida a unui produs si a caracteristicilor sale (natura, originea, tipul, greutatea, pretul) prin folosirea unui cititor optic de coduri (scanner electronic), conectat la un computer. Avantajele inscriptionarii unice folosind codul de bare:- permite un control eficient al stocurilor (introducerea/scoaterea automata din gestiune a produselor, urmarirea numerelor de serie), selectarea automata a pretului, eliminarea erorilor generate de operarea umana, simplificarea operatiunilor de distributie fizica- eliberarea imediata de bonuri complexe de catre casele de marcat fiscale, cuprinzand informatii detaliate pentru fiecare produs achizitionat - reducerea timpului de servire si de asteptare a cumparatorilor.

 

Pentru a imprima coduri de bare pe etichete trebuiesc configurate etichetele pe A4 (dimensiuni etichete).

Pozitie Start Orizontala - deplasamentul fata de partea din stanga si fata de partea de sus;

Pozitie Start Verticala - deplasamentul fata de partea din stanga si fata de partea de sus;

Inaltimea si latimea etichetei – dimensiunile etichetei (programul va calcula automat cate etichete apar pe un rand si cate randuri de etichete sunt pe o pagina A4).

Aceasta configurare a etichetelor se face o singura data la inceput, daca se lucreaza cu acelasi format de etichete sau se va face de cate ori se va schimba formatul etichetelor.

Apasati butonul Salveaza pentru a salva configurarea facuta.

 

Bine de stiut...
Puteti dezactiva mesajele ajutatoare precum cel din imaginea urmatoare:de la:

Configurare -> Aplicatie -> Efecte Vizuale -> Afisare mesaje explicative