1.2.4 Asociere Utilizatori – Puncte de Lucru

 

 

In cadrul acestui meniu se vor face corelarile intre utilizatori si punctele de lucru.

Pentru aceasta este necesar sa selectati un utilizator caruia sa ii atribuiti un punct de lucru din listele derulante.

Daca doriti modificarea unei inregistrari, este necesar sa o selectati din lista, sa faceti modificarile necesare dupa care apasati butonul Salveaza.

Puteti sterge o inregistrare din baza de date selectand inregistrarea respectiva si apasand butonul Sterge.

 

PDF – permite exportul inregistrarilor in format PDF.

XLS – permite exportul inregistrarilor in format XLS.

 

Apasand click dreapta aveti posibilitatea sa stergeti selectia facuta.

Bine de stiut...
Actiunile butoanelor cu pictograme sunt:

  Sterge - La actionarea acestui buton se sterge inregistrarea care este selectata din tabel

  Reset - La actionarea acestui buton se reseteaza valorile din formular

Bine de stiut...
Daca apasati click dreapta in tabelul cu inregistrari apare meniul contextual de mai jos din care puteti efectua actiunile enumerate in acesta (inainte trebuie sa selectati o inregistrare):



Bine de stiut...
Puteti dezactiva mesajele ajutatoare precum cel din imaginea urmatoare:



de la:

Configurare -> Aplicatie -> Efecte Vizuale -> Afisare mesaje explicative